Hunden är människans bästa vän, och vi vill alla skämma bort våra bästa vänner. Så varför skulle du inte vilja skämma bort din hund med nya leksaker och godis varje månad. Det finns en hel mängd olika roliga överraskningar och andra roliga tillbehör till din hund, beställ via nätet och spara tid.

Aktivera din hund

Att aktivera och motionera sin hund är extremt viktigt för deras välmående. Det finns fyra olika huvudkategorier inom aktivering med hund. Sökarbete, inlärning, kroppskontroll och problemlösning är kategorierna som finns. Här kan du välja vilken kategori som ska ligga i fokus på dagens aktivering men glöm inte bort att även arbeta på hundens svagheter.

Fördel med aktivering

Genom att hålla din hund aktiverad och fokuserad kan du få många bra fördelar som inte bara baseras på hundens välmående. En fokuserad och aktiv hund blir mer uppmärksam och följsam vilket leder till att hunden får lättare att lära sig nya saker. Bandet mellan ägare och hund blir också starkare när hunden är aktiverad och fokuserad. Hundens självförtroende kan också förbättras genom aktivering och få en förbättrad koncentrationsförmåga. För att hålla aktiveringen rolig för både ägare och hund kan det vara roligt med nya leksaker och godis.